Butiksbelysning spelar roll

Posted by admin on May 19, 2014
Uncategorized

Jag var i en klädaffär här om dagen som hade väldigt mörk belysning men den musik som spelades var väldigt hög. Det var en väldigt märklig kombination måste jag säga. Jag förstår inte alls varför man skulle göra på det sättet, jag menar om det är så att man vill sälja kläder så måste man väl ha ordentlig Butiksbelysning så att man ser kläderna. Sådana där saker påverkar mig väldigt mycket när jag ska göra beslut om saker måste jag säga, det är faktiskt väldigt viktigt att saker ser rätt ut för annars så vill jag helt enkelt inte ha dem. Dessutom så var ju musiken alldeles för hög, om jag var chef för den butiken så finns det en hel del saker som jag skulle ändra på. Men nu är det inte så och då går jag helt enkelt inte tillbaka dit mer.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City